Mette Brath Kostvejleder og Motion

Motion og sund mad

Har du brug for hjælp til forandringer i dit liv? Kostvejledning kan hjælpe dig hvis dine ønsker handler om forandringer til kost og motion, er du kommet til det rigtige sted. Det er mit speciale.

Jeg tilbyder individuelle kostvejledning med udgangspunkt i din nuværende situation. Vi kigger i fællesskab på din nuværende livstil og laver en vurdering af, hvor der kan sættes ind.

Mange livstilssygdomme er vi selv skyld i, og kan hurtigt afhjælpes ved din egen vilje.  

Jeg rådgiver enkeltvis men også par, veninder, søskende og kolleger. Og er I en større gruppe med interesse for kost og motion, tager jeg gerne ud og laver foredrag.

Foredrag

Ønsker du at inspirere en gruppe til en bedre livsstil, så book et foredrag. 

Lettere kostvejledning

Time for time

Pris efter aftale

Er du godt på vej og ikke ønsker et længere varende vejledningsforløb, kan jeg tilbyde time for time vejledning. 

Vi tager udgangspunkt i din egen kost, som den er sammensat i dag og vurderer, om der er steder, der kan optimeres.

Ingefær

Bofællesskaber

Jeg tager gerne ud og træner og kostvejleder med beboere i bofællesskaber.

Personlig rådgivning

Både enkelt-, par-, veninde- og kollega-rådgivninger.

Ring og aftal en uforpligtende gratis samtale
tlf. 27 62 63 02.

smoothies
vegetables-for-herbs-and-spices

Personligt trænings- & kostforløb

12 ugers forløb med individuel vejledning

Har du brug for en til at guide dig på tæt hold og gennem et længere varende forløb, så er dette 12 ugers forløb en mulighed.

Vi afholder samtaler omkring forventninger og motivation og du vil blive bedt om fortælle om dit nuværende forhold til kost og motion. Dette vil danne baggrund for en analyse som hjælper os på vej til en kost- og motionsplan, som er helt rigtig for dig.

Undervejs i forløbet vil du blive vejledt omkring kost, væske, fordøjelse, blodsukker, søvn, stress, vitaminer o.s.v. og du vil blive vejet og målt, så dine fremskridt tydeliggøres og dermed danner ny lyst og motivation. Jeg anbefaler et forløb med samtale 1 gang pr. uge ved opstart, og efterfølgende efter behov.

Du vil samtidig have mulighed for at deltage i lukket Facebook gruppe, hvor du kan få ekstra hjælp og støtte.

Grupperabat

Er I flere som ønsker vejledning (par, veninder, kollegaer m.m.) kan fælles vejledninger arrangeres og samtidig får I en rabat på 10% pr. person.

Pris pr. person kr. 3000,-

Anmeldelser fra klienter

Altid sjovt og hyggeligt og en god måde og vende sit liv på, man vil ikke fortryde 1 sek. og komme i vejledning hos Mette jeg er gået fra og ligge meget i sengen med smerter og spise alt det forkerte har aldrig løbet i hele mit liv og gennemførte grundlovs løbet i år :-)) (46 år)

Kan kun være stolt af mig selv og det hårde arbejde jeg nu lægger i det. ? efter 8 uger med Mette Brath gode råd og hårde trænings vejledninger ja så er der da røget 6.2 kg og svundet 55 cm rundt om på kroppen. SMILER STORT ? nu skal der gives gas de sidste 4 uger så der kan smide flere kilo og cm? ( 25 år)

Så godt jeg fik startet hos Mette Brath for 6 uger siden. Alle hendes gode tips og råd har virkelig givet mig en sunder og gladere krop og et knald godt humør.
Prøv det folkens, det skide godt.?Rigtig skøn kvinde at komme i vejledning hos. Man vil aldrig fortryde man vælger at starte hos Mette på en ny og sunder livstil. Man får det bare så meget bedre med sig selv og sin krop. Før jeg startede hos Mette. Var jeg altid træt og sur på livet og ingen gnist til andet end sove og dårlig mad. Men nu står jeg op med et smil og har fået et knald godt humør. Og tænker på motion fra morgenstunden af I stedet for tanken om at komme hjem og sove. Hun har ikke blot gjort mig gladere og smilende men også min kæreste er glad for at jeg startede hos Mette. (25 år)

Skal, skal ikke? 
Hvis du ønsker livsforandring og/eller ny motivation/stærkere krop så har du fundet den rette kvinde. Hun er ambitiøs og tager hånd om hver enkelt klient hun har i gennem. Hun gør det på en sjov og humoristisk måde. Du er altid SIKKER på at møde Mette Brath, positiv, glad, energisk og klar til træning/livsforandring for at gavne dig bedst muligt. Ud over dette er hun også god til at vare tage de psykiske barriere der kan være/opstå, så du opnår en højere selvtillid og trænings muligheder du ikke har troet du muligt ville kunne gøre. 
Hvis du der imod ønsker en slankekur med en masse regler, skal du henvende dig til en anden. Mette Brath går nemlig ikke ind for regler, men derimod ændring af dårlige vaner til bedre vaner. Hun presser dig ikke til at spise madvare du ikke kan lide, men finder derimod den løsning der passer bedst til den enkelte klient. 
Alt dette hjælper hun dig/guider dig igennem, så du får det bedste forløb du kunne forestille dig. Men det er der selv der skal gøre arbejdet. Men hun vil være din støtte. 
Hvis du er i tvivl om du skal gøre det, tage et forløb hos Mette Brath, så skal du. Det er og bliver det bedste gave du kan give til dig, dine omgivelser og du bliver en bedre/stærkere person.
Du kan godt! (20 år)