Book en tid på 27 62 63 02

Frilandssalonen

Mangler du en frisør i Hjørring, som kan ordne hele familiens hår, er I velkomne her i Frilandssalonen. Om det er klipning, permanent, forskellige farveteknikker eller reflekser. Jeg klipper både børn, unge, damer og herrer, og har forskellige priser til børn alt efter alder. Du kan altid kontakte mig , hvis du har brug for en erfaren frisør, som giver en god og personlig betjening.

Book en tid

Book en tid ved at ringe på tlf. 27 62 63 02.

Jeg elsker at lære nye ting inden for faget, og jeg tager derfor ofte på kurser, for at udvikle mig. Har du en meget travl hverdag og kan ikke nå det, så holder jeg længere åben efter aftale. Du kan også altid kontakte mig, hvis du har brug for at blive klippet om lørdagen.

Mandag og torsdag bruger jeg ofte på kostvejledning, og vil derfor ikke altid være i stand til, at kunne klippe dig. Jeg går meget op i alle dele af ens velvære, og har du brug for at resten af dig ser ligeså godt ud, som din nye frisure, kan jeg sagtens hjælpe dig med motion, kostvejledning og personlig pleje. Læs mere her på siden, eller kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen her i Frilandssalonen, hvis du har brug for en frisør, som giver sig tid til lige dig og dine behov.

Eksempel på opsætning