Vægttab og slankekur

Det sværeste ved vægttab er at komme ud af ens dårlige spisevaner. Man skal undgå takeaway-løsningen når man har brug for noget nemt. Det er bedre at fokusere på de sunde alternativer, som er den bedste vej til et vægttab. Når man ikke har et struktureret forløb under ens vægttab, så er det sværere at tabe sig.

Hos ForeverbyMetteBrath har vi netop den sunde løsning. Vi har f.eks. Forever Ultra Shake med både chokolade- og vaniljesmag. Det er en måltidserstatning som kan erstatte op til to måltider om dagen, som indeholder de næringstoffer du har brug for i et måltid. Forever Ultra er lavet på et sojaprotein, som sikrer maksimal næring med minimalt indhold af kalorier, som gør den ideel til vægtkontrol. Shaken indeholder kun ca. 200 kalorier, hvor den store mængde af protein skaber en god mæthedsfornemmelse. Proteinet er samtidig også med til at beholde og opbygge din muskelmasse.

Produkter med hjælp til vægttab og slankekur

Trænger du i mellem måltiderne til et hurtigt og godt måltid, har vi vores Forever Pro X2 proteinbar. De er lækre og indeholder hverken sukker eller gluten. Dem kan du sagtens spise selvom du er på slankekur.

Et godt råd til din slankekur er at holde et stabilt blodsukker. Det nedsætter trangen til søde sager. Det kan gøres ved at spise fastlagte mellemmåltider eller ved kosttilskuddet Forever Lean, som indeholder stoffet chrom. Det er et stof som er med til at vedligeholde dit blodsukkerniveau, ved at bidrage til en normal omsætning af proteiner, kulhydrater og fedt. 

Ved at sikre din krop har fuld fokus på forbrændingen vil det også bidrage til din vægtkontrol. Dertil har vi Forever Therm Tablets med fokus på forbrændingen og energiniveauet. Forever Therm Tablets indeholder B2, B6 og B12 vitaminer. Alle produkterne kan købes i shoppen, og de kan uden problemer kombineres med din slankekur. 

motion-mette-brath