Tjen penge hjemmefra

Ønsker du kontrol over din egen tid, økonomi og fremtid? Bliv en del af Forever familien og mit hurtigt voksende team. Kan du ikke få nok af vores produkter og går du samtidig med en drøm om at starte din egen virksomhed? Bliv en del af mit team og du kan gøre det hele online. Vi er i over 160 lande - det vil sige at det også er muligt at kunne arbejde udover Danmarks grænser. Tjen penge online og bliv en del af mit team. 

Network marketing er en af de hurtigst voksende forretningsmodeller i hele verden. Der har været en vækst på 300 % siden 1997 og det bliver nu kaldt det 21. århundredes forretningsmodel. Hop på bølgen og bliv din egen boss, hvor du ikke har noget lønloft, du får de fedeste arbejdskollegaer. Tjen penge hjemmefra eller tjen penge online ved at arbejde for mig. 

Hvorfor blive forhandler?

  • Du er din egen chef
  • Tjen penge hjemmefra
  • Fantastiske arbejdstider
  • De fedeste arbejdskollegaer

Kontakt mig for at blive forhandler

Felter markeret med * er påkrævet.

Tjen penge

Tjen penge hjemmefra som forhandler, som du eksempelvis kan gøre i din fritid. Du er helt selv herre over, hvornår du gør det, samt hvor meget tid du bruger på det.

Bliv FBO

Opbyg dit eget team, som er med til at øge salg og indkomst til din forretning som Forever Business Owner. Jo mere succes dit team har, jo større bliver din indkomst.

Intet lønloft

Du bestemmer selv hvilken måde, du vil være forhandler på. Om du vil bruge det som et fritidsjob, eller om du vil gøre det til en reel karriere – begge måder uden lønloft.

Troværdighed

Hos Forever afhænger vi af hinandens succes. For at kravle op af karrierestigen, skal du have forhandlere under dig. Dette er noget vi gør i fællesskab, og alle får gavn af.

forever-forside

To måder at gøre det på

Hos Forever at det muligt at skabe en fantastisk karriere med en fast indkomst. Forevers karrierestige er en forretningsmodel, som gør det muligt for dig at hav en virksomhed i vækst. Udvikler du en virksomhed bliver du en såkaldt FBO (Forever Business Owner).

Der er to måder at gøre dette på: Du kan tjene penge hjemmefra og få en lille ekstra indkomst på mellem 1000-2000 kr. om måneden, eller at gøre det til en reel karriere. 

Forever Business Owner – gør det til en karriere

Vælger du at gøre det til en karriere, skal du som FBO ud for at opbygge et team. Det team er med til at øge jeres salg og dermed indkomst. Jo mere succes dit team har, jo mere bevæger du dig op af karrierestigen og øger dermed din indkomst. Samtidig med at din indkomst øges og dit team bliver større, jo flere fordele får du personligt.

Til forskel fra andre Network marketing firmaer, så ryger du ikke ned af Forevers karrierestige. Vi har også et imponerende bonussystem. Her er der en række tiltag. Optjen point til din bil eller spændende rejser. 

Oplev fællesskabet i Forever

Du kan se videoen fra Scandinavien Gathering 2017 her. Her kan du får en fornemmelse for hvad Forever er, og om det er noget for dig. Det er ikke for alle mennesker. Du skal have både lysten og motivationen for at blive en del af jobbet.

Skulle du have lysten, eller har du nogle spørgsmål om at være forhandler hos Forever, eller hvad det skal sige at være det. Så kontakt mig endelig og vi kan tage en snak.